IIDA Award Italy 2022

Interior design of red, yellow and blue growth center and Bosi Beto kindergarten
Winner of 2021 Innovation Prize

Design of Cultural Office

Projet
Introduction

The project is located in Fuyang City, Anhui Province. The site is relatively regular and lacks interest. How to break through the solid structural restrictions through space design, realize an open and free environment for activities, and allow children to interact with the space, increase the interest and intimacy of the space, is the primary issue considered by the design . Humans are closely related to nature. Mother Earth nurtures all things. We want our children to contact and fall in love with nature from an early age. We all live in busy cities, seemingly far away from nature, but in fact have always been under the protection of nature. The interior design of the Aegean Red, Yellow and Blue Growth Center and the Posi Bebeto Educational Garden integrates the natural environment into the interior design in a simple way. Large areas of log materials are used, highlighting the design concept of natural ecology, and taking safety, health, comfort and fun as the starting point, giving children a space for healthy growth and free imagination.

Design by Haiqiang Chen

Founder\Design Director of Beijing Ziju Decoration Design Co., Ltd.; graduated from Beijing University of Civil Engineering and Architecture, adhering to the design concept of "all design is for the growth and future of children", has been engaged in children's activity space design for many years, hoping to give children A suitable, quality and fun activity space.